Nettoparts bruker informasjonskapsler - primært til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Ved å klikke videre på siden aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Les mer

Søk f.eks. modell, PNC eller servicenr...
 
Finn typeskiltet Vi hjelper - klik her
Kundeservice
2198 4134 Ma-to kl. 8.00-16.00
Fr kl. 8.00-15.00
Frakt 99 kr.
Forsendelser Alle hverdager 17.30
Telefon hverdager 08.00-16.00
Chat hverdager 08.00-21.00
Stort utvalg Alle mærker

Persondatapolitikk

Når vi mottar personopplysninger fra deg, er det vår målsetning at du har tillit til, at vi behandler dine personopplysninger på en gjennomsiktig og sikker måte. Det er derfor viktig for oss, at du tar deg tid til å lese denne Persondatapolitikken, som vil informere deg om vår håndtering av dine personopplysninger.

Hos Nettoparts ApS mottar vi blant annet opplysninger om våre kunder, leverandører og jobbsøkende.

Denne persondatapolitikken gjelder også for behandling av personopplysninger om personer, som en virksomhet – uansett selskapsform – anvender som kontaktperson i forhold til Nettoparts ApS. Virksomheter som anvender kontaktperson i forhold til Nettoparts ApS, skal derfor gjøre kontaktpersonen bekjent med denne Persondatapolitikken.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enheten, som er dataansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine, er:
Nettoparts ApS
Finlandsgade 29F
DK-4690 Haslev

Privat og Bedrift:
info@nettoparts.no
Telefonnummer: 21984134
Organisasjonsnummer: 912103676

2. Kategorier av personopplysniger

Hos Nettoparts ApS samler vi kun inn de mest nødvendige opplysningene om deg. Nedenfor har vi beskrevet de typene av opplysninger, som vi innsamler om deg:

Navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsopplysninger, leveringssted.

Derutover behandler vi:

  • Opplysninger om bestillingene dine av varer samt leveringsopplysninger.
  • Korrespondance med kundeservice og/eller andre medarbejdere
  • Et unikt ID og opplysninger om din PC, nettbrett eller mobiltelefon
  • Din geografiske plassering
  • Hvilke sider på nettoparts.no du besøker og klikker på

3. Vi bruker personopplysninger til følgende formål og med de nevnte behandlingsgrunnlag

3.1 Formål

Administrasjon av potensielle og eksisterende kundeforhold

Hvis du ønsker å bli kunde hos Nettoparts ApS, behandler vi de nødvendige opplysningene om deg med henblikk på å:

  • Levere den bestilte varen din
  • Sikre entydig identifikasjon av deg

Når du er kunde hos Nettoparts ApS behandler vi opplysningene dine, til bruk for administrasjon av avtalen herunder for å:

  • Sikre, at kjøpet ditt leveres til din adresse.
  • Motta betaling for din ordre.
  • Identifisere deg, når du kontakter oss.
  • Holde kontaktopplysningene dine oppdatert.
  • Oppfylle øvrige forpliktelser for deg eller oss, som følger av avtalen og gjeldende lovgivning.

3.2 Behandlingsgrunnlag

Våre legitime interesser i behandlingen av dine personopplysninger er å:

  • Sikre, at det ikke skjer utlevering av opplysninger til andre enn deg.
  • Kunne markedsføre produktene våre.
  • Sikre at gjeldende lovgivning overholdes.
  • Gjennomføre kjøp av våre produkter.
  • Forbedre kundeopplevelsen.
  • Utvikle og forbedre våre digitale tjenester og kunderservice.
  • Utdanne våre medarbejdere, slik at de kan yte den best mulige kunderservice.

3.3 Administrasjon og forbedring av våre digitale tjenester

Vi registrerer antall besøk på nettoparts.no, herunder hvilke domener de besøkende kommer fra, og hvilket innhold de ser. Registreringene kan inneholde personopplysningene dine, og vi bruker opplysningene til å utvikle og forbedre våre digitale tjenester. Derutover bruker vi opplysningene til statistiske formål, markedsundersøkelser og interne undersøkelser for å forbedre måten, vi kommunikerer med deg på.

Hvis vi behandler dine personopplysninger til annet formål enn de, vi har beskrevet ovenfor, vil vi, i henhold til databeskyttelsesreglene gi deg beskjed om det nye formålet, før vi påbegynner behandlingen.

Når du bruker våre digitale tjenester, så behandler vi opplysningene dine med henblikk på å forbedre disse digitale tjenestene, og i henhold til markedsføringslovgivningene blir e-post mv. ikke anvendt til ytterligere formål enn beskrevet ovenfor.

4. Oppbevaring av personopplysningene dine

Vi oppbevarer kun personopplysningene dine, så lenge det er nødvendig for å oppfylde de formål, som er beskrevet i punkt 3.2 ovenfor og som er påkrevet i henhold til gjeldende lovgivning. Heretter vil vi slette eller anonymisere dine personopplysniger på sikker vis. Noen personopplysninger gjemmer vi i kortere eller lengre tid. Det gjelder:

  • Bokføringsopplysninger, blant annet faktura, tilgodehavender, korrespondanse, betalingsopplysninger og lignende opplysninger som er nødvendig for å kunne dokumentere vår bokføring.
  • Vi oppbevarer personopplysninger, som er påkrevet i henhold til bokføringsloven.
  • Logg inn opplysninger til våre selvbetjeningsløsninger oppbevares et år fra siste kjøp.
  • Opplysninger om din adferd på hjemmesiden vår og diverse informasjoner, som innsamles i forbindelse med bruk av våre digitale tjenester (f.eks. informasjonskapsler, IP-adresser, apps mv.) oppbevares i den tiden det måtte være relevant for vår markedsføring.
  • Opplysninger gis videre til vår samarbeidspartner DanDomain A/S, hvor både webshop og betalingssystem er hosted og fungerer derfor, som vår databehandler. Alle persondata som du opplyser på hjemmesiden vår vil bli oppbevart i DanDomain´s datasenter, og vi har derfor inngått en databehandleravtale, for å kunne garantere deg, at gjeldende reglser om beskyttelse av personopplysninger overholdes.

5. Dine rettigheter

Når vi behandler opplysningene dine, har du følgende rettigheter:

  • Du har rett til å anmode om innsikt, beriktigelse eller sletting av dine personopplysninger.
  • Du har også rett til å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger og få behandlingen av dine personopplysninger begrenset.
  • Du har en ubetinget rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger til bruk for direkte markedsføring.
  • Du har rett til å motta de personopplysningene, som du selv har avgitt, i et strukturert, alminnelig anvendt format.

Du kan benytte ovennevnte rettigheter, ved å kontakte vår kundeservice. Det kan være betingelser eller begrensninger til disse rettigheter, idet det av lovgivningen er visse betingelser omkring behandlingsaktiviteter, som skal etterleves. Du kan alltid kontakte oss, hvis du ønsker å klage over, hvordan dine personopplysninger er innsamlet, oppbevart eller behandlet via info@nettoparts.no vi bestreber oss på å løse en klage så raskt som mulig. Hvis du er misfornøyd med våre svar, kan du klage til den danske databeskyttelses myndighet – datatilsynet.no.

6. Endring av vår persondatapolitikk

Denne persondatapolitikken erstatter tidligere versjoner. Det vil være nødvendig å oppdatere og endre denne politikken i henhold til gjeldende lovgivning og vi forbeholder oss retten til løpende å opdatere og endre den.

Denne persondatapolitikken er gjeldende fra 25 maj 2018.

1
  • Stål-rens
    Universal stålpleie fra Nettoparts´ egen rengjørings- og pleieserie ved navn "profesjonell".
    Anvendes til vedlikehold og pleie av stål inventar på kjøkkenet. Pleiemiddelet gir en fin blank og smuss avvisende overflate.

    Overflaten skal være ren og tørr før stålpleien påføres. Legges på i et tynt lag og tørkes av med papir eller klut.
    239,00NOK(inkl. MVA)
    På lager (Lev. 2-4 virkedager).
   

Indkøbskurv
Ingen varer i kurven.
Varer total: NOK
Levering
Redigér kurvGå til kassen
0
NOK
Levering: